,,Arta” cadoului

Hm, abordez un subiect destul de sensibil. Cadoul. Sunt un tip căruia îi place să primească şi să facă cadouri. Nu ştiu de ce, nu are o explicaţie logică. Îmi plac oamenii şi prefer să văd binele din fiecare. Peste defectele celorlalţi trec destul de uşor, poate în speranţa că şi ceilalţi nu se împiedică prea tare de defectele mele. Nu ştiu.

De ce pomenesc de asta? Pentru că dorinţa de a dărui ceva prietenului sau apropiatului tău cred că ţine de umanul din fiecare dintre noi, e o formă de socializare şi de declaraţie:,,Da, ţin la tine, eşti o persoană importantă pentru universul meu’’.

Îmi place să primesc şi să fac cadouri personalizate. Cred că un cadou personalizat are o însemnătate sporită. Nu contează valoarea cadoului, contează cele 5 minute pe care cineva le-a folosit gândindu-se la lucrurile care îmi plac. Ştiu, sunt vanitos, dar faceţi-vă că nu observaţi. 🙂

Am primit cadou de la vărul meu Felix o statuetă din lemn care reprezintă omul gânditor. Îmi place grozav şi de fiecare dată când o privesc îmi aduc aminte de el. Cred că şi ăsta e un motiv pentru care îmi plac cadourile personalizate.

A venit vremea să fac şi eu un cadou. Personalizat. Îmi făceam griji încă înainte de Crăciun cu privire la cadoul pentru fratele meu şi familia lui. Nu cu mult timp înainte şi-au remobilat livingul, pereţii plângeau de singurătate. E clar, tablouri.

Fratele şi cumnata mea lucrează în domeniul IT (blogul e opera lor). Bineînţeles, cadoul meu pentru ei trebuia să fie personalizat. Le-am făcut două tablouri. Inspiraţia mea a fost o imagine făcută în Photoshop cu o telecomandă care pur şi simplu…exploda.

De aici, de la idee, până la rezultatul final au mai fost doar câteva ore de muncă pe care le-am făcut cu plăcere. În fotografiile de mai jos vă prezint cadoul pe care l-am primit şi cadoul pe care l-am făcut. Scuze pentru calitatea imaginilor, le-am făcut cu telefonul. Aparatul  meu foto a luat o pauză şi se încăpăţânează să rămână în ,,concediu’’.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]