Apartament ,,testosteronic”

 

Într-adevăr, un apartament pe gustul meu. Este propus de Nasciturus Design, un apartament în care se combină fericit eleganţa cu somptuosul. Un spaţiu împărţit definitiv  cu linii drepte, clare, nu lasă loc de meandre în armonia apartamentului.

Culorile folosite mă duc cu gândul la un apartament în care ,,regele’’ este bărbatul, dar obiectele deosebite folosite pe alocuri  îmi gâdilă imaginaţia, o femeie are mare influenţă pe ,,tarlaua’’ 🙂 domnului.

Dacă culorile nu sunt împrăştiate şi urmează un ton sobru, de la alb alunecă spre bej şi maro, pe alocuri îndrăzneala capătă culoarea neagră. E clar pentru toată lumea, culori bărbăteşti. Liniile mobilierului, drepte, rigurozitate masculină. E clar, este ,,the master domain’’.

Şi aici…intervine surpriza. Un fotoliu alb, cu forme curbe, candelabrul extraordinar negru (o concesie făcută partenerului, zice ea:,,din dorinţa de echilibru’’  🙂 ), scaunele deosebite cu spătarul amintind de-un violoncel întors, toate obiecte  foarte frumoase, sunt influenţa unei călduri feminine. Astfel apartamentul capătă  un aer plăcut personalizat, intim şi firesc. Un apartament ,,testosteronic’’ dar cu influenţe ,,estrogene’’ 🙂 . Recunosc, e pe gustul meu. Dacă ar fi în proprietatea mea i-aş da încuvinţare soţiei pentru încă câteva asemenea  ,,extravaganţe’’.  Par un zbir sau doar îndrăgostit de frumos?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] să aruncăm priviri indiscrete prin apartamente. Am mai prezentat cu ceva timp în urmă un apartament în Varşovia, un apartament modern şi foarte […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]