Apartament în Soho

Acest mic dar frumos apartament este situat în Londra, mai exact în Soho. Spun mic pentru că are numai două camere, ca suprafaţă însă este destul cât să ofere confort ocupanţilor săi. Nu vreau să vorbim despre preţ; simplul fapt că este situat în Londra face ca suma cerută pe acest apartament să fie exorbitantă, ştim cu toţii că în capitala engleză preţurile locuinţelor sunt foarte mari. De aceea soluţiile locative găsite sunt dintre cele mai diverse.

Acest apartament este la nivelul patru al clădirii; ultimul nivel oferă un plus de intimitate.

Spaţiul a fost renovat de curând, proprietarul luând iniţiativa ajutat şi de Michaelis Boyd Associates.

Pereţii dezgoliţi de tencuială în mare parte dar atent finisaţi, oferă un aer romantic şi puţin misterios locuinţei. Pentru ca atmosfera să nu fie prea apăsătoare, pereţilor astfel ,,dezbrăcaţi’’ li se opun pereţi tencuiţi şi finisaţi cu grijă. Albul acestor pereţi are grijă de difuzia luminii ce pătrunde în locuinţă prin ferestrele largi.

apartament in Soho 01

apartament in Soho 02

apartament in Soho 03

apartament in Soho 04

apartament in Soho 05

apartament in Soho 06

apartament in Soho 07

apartament in Soho 08

apartament in Soho 09

Apartamentul are numai două camere, un living mare şi un dormitor cu o suprafaţă mai mult decât oferatantă. Acestea sunt legate şi totuşi departajate printr-o bucătărie suficient de mare pentru a îndeplini cu succes această funcţie.

S-a avut grijă ca materialele folosite la renovarea şi amenajarea apartamentului să fie cât mai naturale; lemnul este materialul rege în acest interior.

Formele mobilierului dintre cele mai moderne se combină în mod surprinzător dar reuşit cu aspectul lemnului vechi. Îmi dă senzaţia că designerul a încercat să construiască un avion stealth ajutat de priceperea unor ţapinari. Interesant conceptul dar şi proaspăt în peisajul mobilierului modern.

Podelele din lemn cu acelaşi finisaj ca şi mobilierul contribuie din plin la atmosfera caldă şi primitoare a acestui apartament. Iar când focul este aprins în şemineu mai rămâne doar să deschizi o carte bună, o sticlă de vin şi să te laşi îmbrăţişat de confortul acestui minunat ambient.

sursa

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]