A venit toamna

De dimineaţă am plecat de acasă la serviciu în tricou. Frumos afară, încă o zi de vară. O vară lungă, parcă nesfârşită. Spre sfârşitul programului de lucru am ieşit afară la ,,aer curat’’  la o ţigare 🙂 (mă rog, fiecare cu oxigenul lui). Surpriză, vara s-a dus. Ploua mocăneşte iar aerul rece m-a panicat ca pe greierul din poveste. Nemulţumit mă întrebam:,,Gata? Asta a fost tot? S-a dus vara?’’. S-a dus….E TOAMNĂ.

Dintr-o dată m-am simţit ca atunci cand te duci la o petrecere şi stai la rugămintea prietenilor până spre dimineaţă, baloanele sparte sunt risipite pe jos ca nişte placente (urâtă comparaţie, dar ce vrei, e toamnă), din boxe se aude un  cântec obosit şi el după o noapte de chef.

Dar m-am decis să nu mă las copleşit de sentimente bacoviene şi culmea, imi place toamna. E toamnă iar. Frumos. Afară, culori bărbăteşti, maro din belşug cu alunecări vânătoreşti kaki. Unde plantele s-au plictisit de mult, bejul se înfoaie. Culori frumoase. Un motiv să le sărbătorim. Cum facem asta? Decoraţiuni de toamnă.

Dovlecii sunt foarte folosiţi în decoraţiuni în această perioadă. Poate de ce sunt graşi, forma lor parcă reprezintă recolta, abundenţa şi bunăstarea. Tigvele sunt şi ele bine cotate la bursa decoraţiunilor de toamnă. Iar printre dovleci si tigve îşi fac loc cu mândrie frunzele ruginii, baghetele de scorţişoară şi conurile trufaşe de brad.

În imaginile de mai jos sunt prezentate mai multe feluri şi idei de decoraţiuni de toamnă. Sper să vă inspire şi profitând de week-end-ul care iată-l, a venit, să vă înfrumuseţaţi locuinţa şi de ce nu, prin originalitatea voastră, să inspiraţi şi pe alţii. Vă aştept mailurile cu poze la decoraţiunile făcute de voi la adresa din contact şi promit că într-un articol viitor le voi face cunoscute tuturor (decoraţiunile, nu mailurile 🙂 ).

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. E toamnă spune:

    […] de la culorile vii ale verii la paleta ruginie a toamnei să fie mai puţin abruptă, avem nevoie de decoraţiuni de toamnă. Decoraţiuni care ne aduc natura în casă, acum că timpul petrecut afară este mai […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]